Tıp Fakültesi Öğrencilerimize Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz

Bilindiği üzere, Covid-19 küresel salgını nedeniyle tüm Dünya ülkeleri zor günler yaşamaktadır.  Eğitim süreci de bu durumdan etkilenmiştir. Salgınla mücadele ettiğimiz şu günlerde siz değerli öğrencilerimizin sağlıklı olması öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle sizlerin sağlığını korumak amacıyla, yeni eğitim öğretim yılında Tıp Fakültemizin 1-2-3-4 ve 5. Sınıflarında uzaktan eğitim yapılması planlanmaktadır.

1 Ekim 2020 tarihi itibariyle eğitim sürecimiz başlayacaktır. Eğitimlerimiz Üniversitemizin uzaktan eğitim sistemi (HMKÜ-UZEM) üzerinden yapılacaktır. Yeni eğitim sürecinde çevrimiçi derslere interaktif katılımınızın sağlanabilmesi için teknik teçhizat (bilgisayar/tablet/cep telefonu/web kamera/mikrofon) ve internet erişimi yönünden hazırlıklı olmanız beklenmektedir. Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili detaylı duyurular yapılacaktır. Yeni dönemde her birinize başarılar ve sağlıklı günler diliyoruz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı