Öğretim Üyemize Uluslararası Ödül

HMKÜ Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesine Uluslararası Ödül

HMKÜ Veteriner Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Cerrahi A.D. öğretim üyesi Doç. Dr. M. Zeki DEVECİ, TÜBİTAK 2219 programı kapsamında A.B.D. Florida Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği araştırmaların bir kısmının sunulduğu 51. Amerikan Veteriner Ortopedi Konferansı'nda (2024, Kaliforniya, A.B.D.) iki farklı ödüle layık görüldü.

Doç. Dr. M. Zeki DEVECİ'nin 1. İsim yazar olduğu “Evaluation of 3D printed patient-specific guides to facilitate fluoroscopic-assisted Kirschner wire stabilization of simulated capital physeal fractures in 3D printed dog femur models” başlıklı çalışma sözlü bildiriler arasında “En İyi Küçük Hayvan Bilimsel Araştırma Sunumu Ödülü” (Best Small Animal Scientific Research Presentation Award) ile ödüllendirildi.

Poster bildiriler arasında ise “New Surgical Approaches to Managing Coxofemoral Luxations in Large Animals” başlıklı çalışma “En İyi Klinik Poster Ödülü” (Best Clinical Poster Award) ile ödüllendirildi.

Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. M. Zeki DEVECİ'yi tebrik ederiz.