Üniversitemizde Öğrenciler Arası Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ve SPARK iş birliğinde öğrenciler arası masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Tayfur Sökmen Kampüsü kapalı spor salonunda düzenlenen turnuvaya 76’sı erkek, 27’si kadın olmak üzere toplam 103 sporcu katıldı. Turnuvanın açılış maçını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Önlen ile Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Doğan Üstün gerçekleştirdi.

24-27 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen müsabakalar sonucu kadınlarda İrem Odacı birinci, Selvan Kurt ikinci, Dizdar Karakuş üçüncü, Bedriye Solagan dördüncü oldu. Erkeklerde ise Fırat Kurt birinci, Ali Furkan Alçelik ikinci, Osman Borak üçüncü, Barış Aslan dördüncü oldu. Turnuvada birinci olan sporculara ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Önlen, ikinci olan sporculara Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Tiyekli, üçüncü olan sporculara ise ödüllerini SPARK Proje Sorumlusu Peri Gül verdi.