Türkiye Üniversiteler Salon Futbolu Müsabakaları Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve 14 üniversitenin salon futbolu takımlarının katıldığı müsabakalara ev sahipliği yaptı.

Kadın salon futbolu takımımız Dicle Üniversitesinde düzenlenen 1.lig grup müsabakalarında elde ettiği başarılı sonuçlarla süper lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi kadın salon futbol takımı süper lige yükselme müsabakalarında finale kalarak, üniversitelerarası süper lige yükselme başarısı gösterdi. Kadın salon futbolu takımı Üniversitemiz tarihinde süper lige yükselen ilk takım olma başarısı gösterirken, ülkemizin en iyi 8 kadın salon futbolu takımı arasına girdi.