Üniversitemiz Rektörü Uluslararası Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya 2021-2022 eğitim öğretim yılında üniversitemizde öğrenim görecek olan yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi.

Rektörlük konferans salonundaki etkinlikte Rektör Kaya'ya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yusuf Önlen, Prof. Dr. Okan Şener ve Prof. Dr. Fatih Sakin eşlik etti. Rektör Kaya etkinlikte farklı ülkelerden eğitim için gelen öğrencileri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Etkinliğin soru cevap kısmında öğrencilerin talep ve beklentilerini dinleyen Rektör Kaya, öğrencilere her türlü desteği vereceklerini söyledi. Etkinlik sonunda öğrencilere üniversitemiz uluslararası öğrenciler birimi tarafından hediye takdimi yapıldı.