HMKÜ Veteriner Fakültesi Dekanının, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğüne ziyareti

HMKÜ Veteriner Fakültesi Dekanının,

Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğüne ziyareti

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret KARACA, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette İl Şube Müdürü Cüneyt ÇAĞLAR ve Vet. Hekim İsmail EMİNOĞU ile  09.07.2021 tarihinde kabul edilen 7332 nolu   “Hayvanları Koruma Kanunu İle Türk Ceza Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” düzenlenmesi kapsamında bilgi paylaşımında bulunuldu. Ayrıca, İl Şube Müdürü, Veteriner Fakültesi’nden gelen çalışma alanları ile ilgili önerilere açık olduklarını belirtti. Dekan, kurumlar arası işbirliğini önemsediklerini, ortak projelerin yürütülmesi hem bilime hem de kamu kurum ve kuruluşlarına katkı sağlayacağını ifade etti. Ziyaretin sonunda,  İl Şube Müdürü Cüneyt ÇAĞLAR’ a gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederek, kendisini Veteriner Fakültesine davet etti.