Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hatice Pamir'den Uluslararası Başarı

Fransanın köklü üniverstesi olan L’Ecole Normale Supérieure PSL ve CNRS e bağlı AOROC (Archéologie & Philologie d’Orient et d’Occident) arkeoloji-epigrafi-tarih alanında önde gelen araştırma laboratuvarıdır. Araştırma çalışmalarının yanı sıra lisansüstü öğrenci ve doktora sonrası bilim insanı yetiştiren AOROC, yaptıkları araştırmalar ile tanınmış bilim insanlarını kurum dışı öğretim üyesi olarak bünyesine seçmektedir.
Uluslararası bir platform olan bu araştırma laboratuvarına Doğu Akdeniz, özellikle Hatay ve çevresi arkeolojisi üzerine yaptığı çalışmalar ile Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hatice Pamir kurum dışı öğretim üyesi olarak seçilmiştir.
Dünyanın farklı ülkelerinden alanında başarılı bilim insanlarının yer aldığı bu kurum bünyesine seçilen ve üniversitemizin adını bilim dünyasına duyuran öğretim üyemize çalışmalarında başarılar dileriz.

Siteyi ziyaret etmek için TIKLAYINIZ.