Hatay İnnovSTART Programı Başlıyor

Üniversitemiz ile Uluslararası Göç Örgütü arasında Hatay'da ikamet eden Suriyeli Mülteciler ve Türk vatandaşlarına yönelik sürdürülebilir bir geçim kaynağı oluşturmak ve aralarındaki işbirliğini artırmak için teknoloji ve inovasyona dayalı iş fikirlerini geliştirme ve uygulamalarına olanak sağlamak amacıyla tasarlanan Hatay InnovSTART programı başlıyor!

Koşulları sağlayarak takım halinde başvuran adaylar Temel Girişimcilik ve İş Modeli eğitimlerinin yanı sıra Koçluk ve Danışmanlık desteklerimizden yararlanacaktır. Beş aşamadan oluşan programı başarıyla tamamlayan son iki finalist takımın her biri 100.000 TL hibe ile desteklenerek iş fikirlerini hayata geçirmeye hak kazanacaktır!

Hatay InnovSTART programına başvuru koşulları ve ayrıntılı bilgiler http://www.innovstart.com adresinde yer almaktadır.