Üniversitemizin 2021-2027 dönemi ECHE (Erasmus Charter for Higher Education) beyanname başvurusu onaylandı

Üniversitemizin ECHE (Erasmus Charter for Higher Education) beyanname başvurusu Avrupa Birliği Komisyonu tarafından 100 tam puan ile değerlendirilerek onaylandı.

2021-2027 yıllarını kapsayan ve eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanlarında uygulanacak olan Erasmus+ Programı'na üniversitemizin katılımı için gerekli olan ECHE (Erasmus Charter for Higher Education) beyanname başvurumuz Avrupa Birliği Komisyonu tarafından onaylandı.  Bu beyanname ile Üniversitemiz 2021-2027 yılları arasında Erasmus+ Faaliyetlerini sürdürecek.

Avrupa Birliği''nin (AB) tüm eğitim programlarını bir araya getiren Erasmus +, bireylerin öğrenme hareketliliği, kurumsal işbirlikleri ve politika reformuna destek başlıklarını taşıyan üç ana faaliyetten oluşuyor. Bu kapsamda yürütülecek faaliyetler Üniversitemizin uluslararasılaşma vizyonuna büyük katkılar sağlayacak.