Tıp Fakültemizin Birinci Sınıfına Başlayacak Öğrencilere Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz

Öncelikli olarak yüksek başarı göstererek Tıp Fakültesinde okumaya hak kazanan siz değerli öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor ve sevgi ile kucaklıyoruz.

Bilindiği üzere, tüm Dünya ülkeleri Covid-19 küresel salgını nedeniyle zor günler yaşamaktadır.  Eğitim süreci bu durumdan etkilenmiştir. Salgınla mücadele ettiğimiz şu günlerde siz değerli öğrencilerimizin sağlıklı olması öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle sizlerin sağlığını korumak amacıyla, yeni eğitim öğretim yılında Tıp Fakültemizin birinci sınıfında uzaktan eğitim yapılması planlanmaktadır.

1 Ekim 2020 tarihi itibariyle eğitim sürecimiz başlayacaktır. Eğitimlerimiz Üniversitemizin uzaktan eğitim sistemi (HMKÜ-UZEM) üzerinden yapılacaktır. Planlanan eğitim sürecinde çevrimiçi derslere interaktif katılımınızın sağlanabilmesi için teknik teçhizat (bilgisayar/tablet/cep telefonu/web kamera/mikrofon) ve internet erişimi yönünden hazırlıklı olmanız beklenmektedir. Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili detaylı duyurular yapılacaktır. Yeni dönemde her birinize başarılar ve sağlıklı günler diliyoruz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı