Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından verilen Almanca Kursu Başarı ile Tamamlandı

Üniversitemiz, Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından 5 - 22 Ağustos 2019 tarihlerinde düzenlenen Almanca Eğitim Kursu, kursiyerler tarafından başarı ile tamamlandı.

Almanca A1 seviyesinde, tamamen ücretsiz ve uzman Alman Akademisyen eşliğinde başlatılan eğitim programının büyük ilgi gördüğüne değinen Uluslararası İlişikler Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Yılmaz: “Üniversitemiz bu noktada öğrencilere ve Üniversitemiz personeline yönelik kursları geleneksel hale getirerek, devamlılığının sağlanması konusunda harekete geçti. Başta Uluslararası İlişkiler Birimi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, kursiyerleri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederim.” dedi.

Kurs belgelerini kursun eğitmeni Alman Öğretim Üyesi Stefan Berger ve Uluslararası İlişkiler Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Melodi Çiftçi’nin elinden alan kursiyerler, aldıkları eğitim ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.