Deprem Şehitlerini Anma Programı

Tarifi ve tanımını yapmakta kelimelerin yetersiz kaldığı 6 Şubat deprem felaketinde aramızdan ayrılan öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz için anma programı yapıldı.  Program kapsamında deprem şehitlerimizin resimlerinin bulunduğu afiş fakültemize asıldı. 6 Şubat 2024 tarihinde saat 14:00 da ahirete intikal eden öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin kabirleri öğretim elamanları ve öğrenciler tarafından ziyaret edildi. Aynı saatlerde fakültemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aile yakınları katılım sağladığı çevirim içi program gerçekleştirildi. Programda, Dekan Prof. Dr. Fikret KARACA yaptığı kısa konuşmasında depremlerde şehit olan öğretim üyeleri Doç. Dr. İbrahim Ozan TEKELİ, Dr. Öğretim Üyesi Kadriye Pınar AMBARCIOĞLU KISAÇAM, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Ali KISAÇAM ve Dr. Öğretim Üyesi Erhan TEK ile öğrencilerimizden Kevser TEMİZKAN ve Berk YABANCI  yı rahmetle anarak,  ailelerine, yakınlarına, mesai arkadaşlarına ve öğrencilere baş sağlığı dileklerini iletti. Daha sonra öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz için indirilen Kuran-ı Kerim hatminin duası Kampüs Camii Müezzini Halil YILDIZ tarafından yapıldı.

Hatim duasının akabinde söz alan fakülte dekanı, anma programının şekillenmesinde fikir veren  Doç. Dr. Sema ALAŞAHAN ve Doç. Dr. Mustafa CELLAT’ a, ahirete intikal eden öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin ruhlarına bağışlanan  Kuran-ı Kerim hatminde görev alan öğretim üyeleri ve öğrencilere, kabir ziyaretinde bulunan  öğretim elamanları ve öğrencilere şükranlarını arz etti. Hatim Duasını yapan müezzin Halil YILDIZ’ a teşekkür ederek program tamamlandı.

Canlar; Ruhunuz Şad, Mekanınız Cennet Olsun.