Eğitim Konulu Resim Sergisi

“Eğitim Konulu Resim Sergisi” Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü öğretim üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Abdurrahman Eren’in danışmanlığında toplam 21 öğrencinin dönem içerisinde yaptıkları yağlıboya ve akrilik boya çalışmalardan oluşmaktadır. Açılışını Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bülent Arı ve Dekan yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Veysel Coşkun’un yaptığı resim sergisi öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla yoğun ilgi toplamıştır. Her bir sanatçı-öğretmen adayının özgün yaklaşımlarla ele aldığı “Eğitim” konusu fakültede farklı ilgi oluşturmuştur. Yapılan sanat eserlerinin 4 yıl eğitim öğretim gördükleri fakültelerinin koridorlarını güzelleştirmesi amacıyla, öğrencilerin kendi istekleriyle bıraktıklarını belirtmişleridir.