Türk Sanatı Tarihinden Yansımalar Sergisi Açıldı

“Türk Sanatı Tarihinden Yasımalar” sergisi 03.04.2022 tarihinde Eğitim fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Bülent Arı’nın katılımlarıyla açıldı. Açılış öğrenciler ve akademisyenler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Eğitim fakültesi Güzel sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş öğretmenliği Lisans müfredatında bulunan “Türk Sanatı Tarihi”   dersi kapsamında açılan serginin danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep GÖNÜLAY ÇALIMLI;  öğrencilerin dönem boyunca derste işlenen konulardan etkilenerek özgün yapıtlar ortaya çıkardığını belirtti. Serginin tamamlanmasından ardından, Sevim Gül ALDIÇ isimli öğrencinin eseri, Eğitim Fakültesi Dekanlığının koleksiyonuna dahil edildi. Eğitim Fakültesi Dekan’ı Prof . Dr. Bülent ARI tarafından, dekanlık makamında sergilenmek üzere teslim alındı ve teşekkür belgesi verildi. Öğrencimize eğitim öğretim hayatında başarılar dileriz.