Fakültemizden Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi 26 Mart 2021 tarihinde Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Saat 14.00’de gerçekleştirilen ziyarete İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel EREN, Radyo ve Televizyon Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Türker ELİTAŞ ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serpil KIR ELİTAŞ katıldı.

Fakülte ve mevcut dönem Hatay basın dünyasında yaşanan gelişmeler üzerine, ilerleyen dönemde iki kurum arasında yapılabilecek iş birliği ve ortak projelerin planlanması ve dijital gazeteciliğin Hatay Bölgesi’nde gelişimini sağlama noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca yerel gazeteciliğin gelişimi ve bu gelişimin desteklenmesinde İletişim Fakültesi öğrencilerinin yaratacağı olumlu etkiler hususunda bilgi verildi.

Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet G. SİPER, basının vatandaşlarla kamu kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, halkın doğru bilgilendirilmesi, vatandaşların sorun ve taleplerinin dile getirilmesi ve ilgili kurumlara iletilmesi noktasında basın mensuplarının önemli bir görev üstlendiğini ve bu konuda İletişim Fakültesi ile işbirliği içerisinde olmaktan memnuniyet duyacağını belirtti. Karşılıklı yapılan taktimler ve hatıra fotoğrafı çekimi sonrası ziyaret sonlandırıldı.