Firma Ziyaretleri Devam Ediyor

Üniversite Sanayi İşbirliği ve Teknoloji Transfer Ofisi olarak Üniversite –Kamu Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi çalışmaları kapsamında Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Cemil KÜREKÇİ, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Serbay BUCAK, ve Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yususf NUR ve Doç. Dr. Cemile ÖZDEMİR DİNÇ, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi M.Tuğrul MASATÇIOĞLU ile İlimizde faaliyet gösteren Pelin Kimya Fabrikası ziyaret edimiş Üretim Müdürü Pelin BULGURCU ile görüşme gereçekleştirilmiştir. Yetişen Plastik ve Kauçuk Fabrikası ziyaret edilmiş, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü YETİŞEN ve Genel Müdür Yrd. Sibel YETİŞEN ile görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Akgöl Balıkçılık şirketi ile görüşülmüş Şirket Sahibi Mehmet AKGÖL ile göürüşmeler gerçekleştirilmiştir. Yapılan ziyaretlerde sektörün sorunları ile ilgili bilgiler alınmış, yaşanılan bu sorunlara karşı neler yapılabileceği görüşülmüştür.

Söz konusu ziyaretlerde Sanayi Bakanlığının yatırım ve teşvik destekleri hakkında bilgi verilmiştir. Üniversitemiz MARGEM imkânları tanıtılmış, Üniversitemiz Öğretim Elemanlarının danışmanlık hizmetleri ile ilgili bilgiler verilmiştir.