Fakültemiz Resim Bölümü öğrencimiz Sema YÜCELEN 2018-2019 eğitim öğretim yılında Üniversite Birincisi olarak mezun oldu

Fakültemiz Resim Bölümü öğrencisi Sema YÜCELEN 2018-2019 eğitim öğretim yılında 3500 öğrenci arasından Üniversite ve Bölüm birincisi olarak mezun oldu. Fakültemiz Resim Bölümünde okuyan ve başarılı bir öğrencilik dönemi geçiren Yücelen, Resim Bölümümüzden birincilikle mezun olurken başarısını Üniversite birincisi olarak taçlandırdı.

Üniversitede ve lisede okuyan 2 çocuk annesi 49 yaşında olan Sema Yücelen, azim ve istikrarın ne kadar önemli olduğunu kanıtladı. Üniversitemiz Tayfur Sökmen Kampüsü’nde düzenlenen mezuniyet töreninde, bölüm, fakülte ve Üniversite birincisi Sema Yücelen’e diploma ve ödüllerini, Hatay Valiliği Vali Yardımcısı Erol Özkan ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya verdi.