Doç.Dr.Güven KUVANDIK Konferans Salonu açılışı

HMKÜ Rektörlüğü Senato kararı ile Üniversitemizin değerli Öğretim Üyelerinden aramızdan çok erken kaybettiğimiz Doç.Dr.Güven KUVANDIK'ı vefatının 4. ayında anarken aynı zamanda merhum Doç.Dr.Güven KUVANDIK adının Üniversitemizde yaşatılması ve geçmişteki hizmetlerinin anısına Hastane konferans salonumuzda Doç.Dr.Güven KUVANDIK ismi verildi .

Tüm Öğretim Üyeleri,idareci ve çalışanların davetli olduğu açılışta HMKÜ Rektörü Prof.Dr. Sayın Hasan KAYA,Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sayın Yusuf ÖNLEN ve merhum Doç.Dr. Güven KUVANDIK'ın oğlu Mert Alp KUVANDIK da Törende Duygularını ifade ettiler.

Merhum Doç.Dr.Güven KUVANDIK anısına hazırlanan video sunumunu izlenirken çok duygusal anlar yaşandı.

Açılış töreni sonlandırılırken fuaye alanımızda ikram sunumuyla açılış töreni sona erdi.