"Türkiye'de İş Sağlığı ve Güvenliği" Sempozyumu

Üniversitemiz İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birim Koordinatörlüğü ve Okulumuz İş Sağlığı ve Güvenliği Programı hocalarından Öğr. Gör. Sayın Hatice KAR ve Öğr. Gör. Sayın Turan ŞAHMARAN tarafından Akademik danışmanlığı yürütülen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı "İş Sağlığı ve Güvenliği Öğrenci Topluluğu" tarafından 12 Nisan 2019 Tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Hasan KAYA' nın katılımıyla Atatürk Kültür Merkezinde "Türkiye'de İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu Sempozyum yoğun katılım ile başarıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan sempozyum,  Öğr. Gör. Sayın Hatice KAR’ ın, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Hasan KAYA' nın ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Sayın Sedat YENİDÜNYA’ nın açılış konuşmalarına müteakiben, Mevzuat  Daire Başkanı Sayın İsmail GÜLTEKİN, Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Ali Naci YILDIZ, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Mustafa Necmi İLHAN, Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Sait Muharrem SAY, HMKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Muharrem KESKİN, HMKÜ Dr. Öğretim Üyesi  Sayın Ömer EREN,  HMKÜ Dr. Öğretim Üyesi  Sayın Süreyya NUR, İsdemir A.Ş. Başmühendisi Sayın Emre SEVİNDİK, Aksoy OSGB Mesul Müdürü Sayın Hüseyin AKSOY, ISOS A.Ş. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Sayın Bilal KAYA, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Sayın Ali İhsan DÖNMEZ, HMKÜ Kırıkhan Meslek Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği 2. Sınıf Öğrencisi Sayın Harun MERT sunumları ile katkıda bulunmuşlardır.