Yüksekokulumuzda Remziye GÜNEY katılımı ile "İş Dünyasında Zirve" semineri düzenlendi

Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Yasemin DALKILIÇ’ın koordinatörlüğünde,19 Mart 2019 tarihinde İş Dünyasında Zirve semineri,yüksekokulumuzun tüm bölüm öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Seminere konuşmacı olarak katılan Güney Şirketler Grubu Yönetim Kurul Üyesi Remziye GÜNEY yüksekokulumuz öğrencilerine iş dünyası hakkında kendi deneyimlerinden örnekler sundu, işe alım süreçlerinde öğrencilerin yaşayabilecekleri aşamaları dile getirerek seminerikeyifli bir sunumla tamamladı, Seminer sonrasında Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cafer Tayer İŞLER tarafından konuşmacıya katılımlarından ve vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket takdim edildi.