Yüksekokulumuzda Uzman Psikolog Cavide KAYSAR DİNGİL' in katılımı ile "Öz Saygının Keşfi Semineri" düzenlendi.

Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Kariyer Danışmanı Öğr. Gör. Yasemin DALKILIÇ’ın koordinatörlüğünde PLANLANAN öğrencilere yönelik eğitim seminerlerinin ikincisi 09.03.2018 tarihinde gerçekleştirildi. Geçen ay beden dili ve etkili iletişim semineri düzenleyen Yayladağı SBMYO, bu ay öğrencilerine uzmanPsikolog Cavide KAYSAR DİNGİL sunumu ile “Öz Saygının Keşfi” semineri düzenleyerek öğrencilerinin moral ve motivasyonuna olumlu katkılarda bulundu.

Yüksekokul öğrencileri, akademisyenler ve idari personellerin yoğun ilgisi ile başlayan seminerin, ilerleyen dakikalarında Uzman Dr. DİNGİL’İN interaktif katılım olanaklarını sunması ile eğitici, eğlenceli ve coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Uzman Psikolog Cavide KAYSAR DİNGİL, özgüvenin kendini sevmek, saymak ve kendine değer vermekle başladığının vurgusunu yaparak, öğrencilerle birebir uygulamalar yapması  seminerin daha etkili ve keyifli ve kalıcı etkisini arttırdı.

İlerleyen zaman içerisindeseminer konusu öğrencilerle uygulamalı egzersizlerle bireysel farkındalıklarını geliştirmek amacıyla çalışmalar yürütülerek soru ve cevap olarak devam etti. Seminer sırasında katılımcıların uygulamalara gönüllü olması ve seminer sonrasında davranış ve ifadeleri ile seminer çok başarılı olduğunu ortaya koydu.   Seminer Uzman Psikolog Cavide KAYSAR DİNGİL’e katılımlarından ve vermiş olduğu katkılardan dolayı yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Recep ÇALIŞKAN tarafından plaket takdimi ile son buldu.