2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Yüksekokulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Üniversitemize bağlı Kapalı Spor Salonunda düzenlendi. Tören programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan KAYA, Rektör Yrd. Prof. Dr. Yusuf ÖNLEN, Rektör Yrd. Prof. Dr. Mehmet KILINÇ ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizami DURAN öğrencilerimizi bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Törende Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan KAYA ve Yüksekokulumuz müdürü Doç. Dr. Alper ASLAN konuşmalarını gerçekleştirdi.

Dereceye giren öğrencilerimize Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan KAYA, Rektör Yrd. Prof. Dr. Yusuf ÖNLEN, Rektör Yrd. Prof. Dr. Mehmet KILINÇ ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizami DURAN tarafından plaketleri takdim edildi.

Tören programı 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı okul birincimizin konuşması ve Bölüm Başkanlarımızın mezun olan öğrencilere diplomalarının takdimi ile devam etti. Program öğrencilerimizin mezun olmanın coşkusuyla keplerini havaya atması ile sona erdi. Tüm mezunlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.