Akademisyen Veterinerin Mutfağında Kariyer Pişirimi

Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinasyonunda 2020 takvim yılı içerisinde,  Fakültemiz öğrencileri ve mezunlarımıza yönelik olarak, Veteriner Hekimlik mesleği ile ilgili anahtar yetkinliklerinin arttırılması, çeşitli iş becerilerinin geliştirilmesi, mesleki ve sosyal konularda farkındalık oluşturulması amacına yönelik olarak farklı etkinlikler planlanmıştır.  Bu etkinliklerde Veteriner Hekimlik mesleğinin çeşitli alanlarında başarılı çalışmalarda bulunan meslektaşlarımızın bilgi, tecrübe ve hayat içerisindeki kazanımlarını öğrencilerimizle paylaşmaları hedeflenmiştir.

Etkinliklerden birincisi, ülkemizin farklı fakültelerinde kırk yılı aşkın bir süre görev yapan Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat ODABAŞIOĞLU ‘nun büyük emek ve zaman ayırarak hazırladığı “Akademisyen Veterinerin Mutfağında Kariyer Pişirimi” isimli söyleşi ve dinletisi şeklinde gerçekleştirilmiştir. Etkinlik HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan KAYA, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih SAKİN,  Hatay Türk Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Yahya Hamurcu ile çok sayıda misafir ve öğrenciler iştiraki ile tamamlanmıştır.