EURODESK FUARINA KATILIM GÖSTERDİK

Uluslararası İlşkiler Biriminde görev yapan Öğr.Gör.Melodi Çiftçi Hatay Mustafa Kemal Üniversitesini temsilen 17-18 Aralık tarihlerinde gerçekleşen ODTÜ Kongre Merkezi, Ankara'da Eurodesk fuarında üniversitemizi temsil etti.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Eurodesk Ağı kapsamında Türkiye genelinde gençlik bilgilendirmesi yapan temas noktalarının bir araya geldiği Eurodesk Fuarı Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı, Büyükelçi Faruk KAYMAKCI ve Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker ASTARCI'nın katılımıyla ODTÜ'de yapıldı.

260 temsilcinin bulunduğu fuarda öğrenciler gençlik fırsatları hakkında bilgilendirildi. Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı, Büyükelçi Faruk KAYMAKCI ve Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker ASTARCI fuarda stantları ziyaret ederek gençler ve gençlik çalışanlarıyla sohbet etti.