Hatay Sağlık Hizmetleri MYO’da Temel EKG ve Aritmi Yönetimi Eğitimi Verildi

Hatay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Paramedik Derneği tarafından İlk ve Acil Yardım Programında öğrenim gören 48 öğrenciye Temel EKG ve Aritmi Yönetimi Eğitimi verildi.

Paramedik Derneği Başkanı Sinan Nural, dernek eğitmenleri ve Hatay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ezgi Atalay koordinatörlüğünde 22-23 Nisan 2017 tarihleri arası geçen eğitim sonucunda öğrenciler katılım ve başarı belgesi almaya hak kazandılar. Öğrencilere belgeleri Hatay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhammed Enes Altuğ, Paramedik Derneği Başkanı Sinan Nural, Hatay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Cansu Önlen Güneri ve Öğretim görevlisi Ezgi Atalay tarafından verildi.

Belge takdim töreninde kısa bir konuşma yapan Prof. Dr. Muhammed Enes Altuğ: “Sizlerin gelişiminize ve mesleki yeterliliklerinize katkı sağlamak için buna benzer farklı eğitimlerimizde olacak bu eğitimde emeği geçen Paramedik Derneği Başkanına teşekkür ediyorum.” dedi.