“Eğitim” Temalı Mezuniyet Resim Sergisi

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-iş Öğretmenliği 4. Sınıflar öğrencileri Dr.Öğr.Üyesi Abdurrahman Eren danışmanlığında Mezuniyet Resim Sergisini Eğitim Fakültesi Giriş Sergileme Koridorunda açtı. Sergide 30 öğrencinin çalışması yer aldı.

Açılışını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet TURAN; Bu program, çağın gereklerine uygun, eleştirel düşünen, ülkenin sanat eğitimine bilgi ve deneyimi ile katkıda bulunarak, üretici sanat eğitimcileri ve sanatçı/öğretmenleri yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Turan, lisans ve yüksek lisans düzeyinde eğitim-öğretim etkinliğini sürdüren Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü yerel, ulusal ve uluslararası pek çok sanatsal-kültürel etkinlik düzenlemiş ve bu tür etkinliklere katkıda bulunmuştur, dedi.

Çok sayıda akademisyen, öğrenci ve vatandaşın katılımıyla açılan sergi 10 Mayıs tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır.