Etkili İletişim ve Kuşaklar-Arasılık Etkinliği

Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencileri tarafından kurulan ve Prof.Dr. Sedat Cereci danışmanlığında faaliyetlerini sürdüren Radyo Televizyon ve Sinema Topluluğu, geçtiğimiz hafta "Etkili İletişim ve Kuşaklar-Arasılık" konulu bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte davetli konuşmacı olarak yer alan Ege Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aylin Göztaş, üniversitemiz Atatürk Konferans Salonunda tüm katılımcılara X, Y, Z kuşaklarını, kuşaklar arası farkları ve bu kuşaklar arasındaki etkili iletişimin nasıl olması gerektiğini aktardı. Konuşmasının ardından kendisine verilmek üzere hazırlanan teşekkür plaketi, üniversitemiz rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya tarafından takdim edildi. Etkinliğin ardından fakültemiz dekanı Prof.Dr. Veysel Eren'e teşekkür ziyaretinde bulunan Prof.Dr. Aylin Göztaş, ardından rektörlük binasına giderek rektör hocamıza da teşekkürlerini iletti.