HATAY SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEKİ BİLGİLENDİRME

Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonunda Fakültemiz İşletme ve İktisat Bölümü öğrencilerine yönelik soru cevap şeklinde mesleki bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Kırık, Başkan Yardımcısı Jale Marufoğlu ve Sayman Figen Biter'in İşletme ve İktisat Bölümü öğrencilerimizle bululuştuğu toplantıda öğrencilerimize Dekanımız Prof. Dr. Songül Kakilli Acaravcı, İktisat Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ali Acaravcı ve İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Özbirecikli eşlik etti.

Toplantıda öğrencilere mezuniyet sonrası konunun uzmanları tarafından muhasebecilik ve mali müşavirlikle ilgili mesleki konularda soru cevap şeklinde bilgilendirilmede bulunuldu.