Kişisel Koruyucu Donanımların Doğru Seçimi ve Kullanımı Semineri ve İş Güvenliği Uzmanlarının Saha Deneyimleri

Üniversitemiz Kırıkhan Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencilerine 21 Aralık 2018 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Öğr.Gör. Erkan ALTUN tarafından“  Kişisel Koruyucu Donanımların Doğru Seçimi ve Kullanımı”  konulu seminer verilmiş olup seminer sonunda “ A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ahmet BENLİ ve C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Bilal KAYA’nın Saha Deneyimleri” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğretim Görevlileri  tarafından düzenlenen seminerde  Öğr.Gör. Erkan ALTUN, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencilerine iş sahalarında hangi kişisel koruyucu donanımların kullanılması gerektiği, teknik özellikleri, standartları ve kişisel koruyucu donanım seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.

A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ahmet BENLİ ve C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Bilal KAYA saha deneyimlerini öğrencilere aktardı.

Seminer sonunda Kırıkhan Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Hatice KAR, Öğr.Gör. Erkan ALTUN’a, Ahmet BENLİ ve Bilal KAYA’ya yapmış olduğu katkılardan ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti.