" İnsan Okuma Sanatı" Semineri Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Ahmet ALPASLAN' ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Üniversitesi Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Kariyer danışmanı Öğretim Görevlisi Yasemin DALKILIÇ’ın koordinatörlüğünde, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Ahmet ALPASLAN öğrencilereEtkili iletişim teknikleri, beden dili okuma, hitabet ve diksiyon konularında uygulamalı ve görsel olarak bilgilendirmelerde bulundu.

Hoş ve zevkli bir ortam içerisinde geçen seminerde öğrencilerimize bilgi aktaran Sayın Alpaslan, beden dilinde kadın ve erkek, beden dilinin tarihçesi ve öneminin anlaşılması, yüzdeki ifadeler, karın bölgesindeki hareketler, empati neden bu kadar önemli, iletişimde etkin dinleme, iletişimde temsil sistemleri, renklerin hayatımızdaki önemi, iş başvurusunda ve çalışma hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, etkili konuşma öncesi öneriler gibi konularına değinildi ve eğitim sonrası Sayın Alpaslan öğrencilerimizin sorularını cevapladı.Mustafa Kemal Üniversitesi Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cafer Tayer İşler teşekkür konuşmasını gerçekleştirdi ve Yazar Ahmet Alpaslan’a  plaket takdim edildi.Yazarımız Ahmet Alpaslan İnsan Okuma Sanatı, Başarıya Götüren Öyküler , Dipten Zirveye, Kullan yada Kaybet Beyin Bedava ve Dikkat Eksikliğine Farklı Yaklaşım isimli kitaplarını öğrencilerimize imzaladı.