MKÜ’de Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Öğrencilerimize Sıcak Karşılama

Üniversitemiz 3 enstitü, 12 fakülte, 6 yüksekokul, 11 meslek yüksekokulu, 22 uygulama ve araştırma merkezi ve 25 bini aşkın öğrencisiyle 2017-2018 eğitim-öğretim yılını açtı.

25 Eylül 2017 tarihi itibariyle eğitim öğretim yılına başlayan üniversitemiz, 2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre çeşitli puan türlerinde üniversitemizi tercih eden ve hali hazırda üniversitemizde öğrenim hayatlarını sürdüren öğrencilerine merhaba dedi.

Ülkemizin çeşitli bölgelerinden İlimize gelerek Üniversitemizde eğitim hakkı kazanan öğrencilerimiz ve aileleri için Üniversitemiz girişinde, Hatay Havaalanında ve Şehirlerarası otobüs terminalinde bilgilendirme ve yönlendirme stantları kuruldu. 25 Eylül tarihi itibariyle sadece Üniversitemiz girişinde hizmet verecek olan stantlara başvuran öğrenciler, 28 Eylül tarihine kadar konaklayacakları yerlere üniversitemiz servis araçlarıyla ücretsiz olarak ulaşım sağlamış olacaklar.

Üniversitemiz Tayfur Sökmen Kampüsü içerisinde oluşturulan stantlarda ise öğrencilere sabah saatlerinde Rektörlüğümüz tarafından çorba ikram ediliyor.

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrenciler ve aileleri, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, sıcak karşılamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.