Antakya Meslek Yüksekokulunda Aşure Etkinliği

      Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Meslek Yüksekokulunda Aşure etkinliği düzenlendi. Otel,  Lokanta ve İkram Hizmetleri  Bölümü  ve Nurten Kurt  tarafından hazırlanan Aşure etkinliğine Antakya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Soner Soylu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri  Bölüm Başkanı Duygu Babat, Bölüm Başkanları, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı. Soylu, yaptığı açıklamada: ‘‘Antakya Meslek Yüksekokulu olarak Muharrem Ayı vesilesiyle ilk defa Aşure Günü Etkinliği düzenledik. Teklif geldiğinde sağ olsun arkadaşlarımızda benimsediler. Organizasyonu gerçekleştiren ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Görevliler tarafından öğrencilere ve akademik-idari personele dağıtılan aşure etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.